Planuri de Vacanta de Vara in Romania


Anul acesta l-am inceput cu planuri mari de vacanta. Mi-am propus ca, pe langa vacantele cu gasca sau in doi pe care le voi avea, sa planific si un concediu cu familia. Unul linistit undeva pe malul Marii Negre. Si pentru ca acesta va fi doar unul dintre multiplele concedii la care visez pentru acest an, m-am apucat inca de pe acum sa il organizez. Vreau sa fiu sigur ca toti membrii familiei vor fi disponibili la data pe care o stabilesc, sa ma asigur ca rezerv hotelul preferat si camere cu vedere la mare si de asemenea ca luna aleasa va fi una calduroasa, caci la noi vara nu dureaza la fel de mult ca in Bulgaria, Turcia sau Grecia, asadar trebuie sa profitam de cele doar trei luni disponibile cu temperaturi ridicate si apa calda de baie. Sper ca sejurul in familie sa fie unul cat mai reusit si cu aceasta ocazie m-am gandit ca poate va pot oferi si voua o idee pentru cateva zile din vacanta sau din concediul de vara pentru acest an.


Stiu ca majoritatea tinerilor si a parintilor isi fac vacantele cel mai frecvent separat pentru ca nu au gusturi comune sau nu se inteleg, insa eu zic ca uneori mai este si cazul de ceva timp relaxant petrecut cu familia, nu numai in doi sau cu prietenii de aceeasi varsta. Cred ca ar fi frumos pentru multe familii sa se reuneasca intr-un scurt concediu impreuna, pe indragitul litoral din Romania, asa cum o faceau atunci cand erau copiii mici. Asta ar reimprospata relatiile de familie si ar fi o experienta cel putin placuta atat pentru copii (ce sunt de acum tineri in toata regula) cat si pentru parinti (care mereu sufera ca nu petrec destul timp cu cei pe care i-au crescut). Daca v-am dat o idee buna si va tenteaza o astfel de experienta puteti incepe de pe acum pregatirile pentru ca din cate am vazut sunt reduceri destul de mari la vacantele in Romania cu programul early booking, acum la inceput de an si tocmai bine puteti profita de reduceri incat bugetul necesar sa fie unul pe placul tuturor "participantilor".

Un comentariu:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    RăspundețiȘtergere